Werkwijze

Werkwijze

Hoe ik werk? Iedere situatie is uniek, iedere klant is uniek. Dat maakt het werk voor mij interessant maar tegelijkertijd kan ik daardoor geen strak stappenplan delen.
Waar ik wel graag mee begin, is naar jou te luisteren. Jij vertelt en aan de hand daarvan, maken we samen eerst jouw ideale indeling. Is deze eenmaal gemaakt, dan wordt het echt leuk. En persoonlijk. 
Ieder project is anders. Van (ver)bouw, renovatie, techniek, tot materiaal, sfeer en aankleding. Jij bepaalt waar je mijn hulp kunt gebruiken.

Kosten

+OKTOBER AANBIEDINGEN
Tijdelijke VT-wonen en design beurs deals van 1-10 oktober 2020.
Half uur online intake/flitsadvies €19,50 tijdens de beurs, hier te boeken.
Flitsadvies online vanaf 10 tot eind oktober, € 50,- per half uur, incl uitgewerkte tips per mail. Lees hier wat ik in een half uur voor je kan doen.
En/of 3 uur advies voor €150 euro bij je thuis. 
Per mail te boeken in de ‘woonmaand’ van 1 tot 31 oktober.

Wat het kost, is per project anders. Maar ik ben transparant, je betaalt alleen voor mijn tijd. Na een intake gesprek maak ik naar aanleiding van jouw wensen kostenberekening op maat.
Ik ben onafhankelijk, zo ben ik vrij in het zoeken en vinden van datgene wat in jouw verhaal past. En maak ik een deal, dan is deze in jouw voordeel.
Omdat ik snap dat je wel enige indicatie wilt hebben. Heb ik een basis tarievenlijst voor voor een intakegesprek, een flitsadvies, 2D of 3D schets.

Klik hier om deze prijslijst op te vragen.

OKTOBER AANBIEDINGEN
Tijdelijke VT-wonen en design beurs deals van 1-10 oktober 2020.
Half uur online intake/flitsadvies €19,50 tijdens de beurs, hier te boeken.
En/of 3 uur advies voor €150 euro per mail te boeken in de ‘woonmaand’ van 1 tot 31 oktober.

Direct wat tips? Lees hier mijn verbouw serie op de site van de VT wonen en designbeurs.

CONTACT