Recente projecten

Recente projecten

Ruim 20 jaar ervaring:
In die tijd heb ik 3 huizen voor mijzelf verbouwt en ben ik in de afrondende fase van mijn grootste project, ons pakhuis in Sneek.

– Afgelopen 10 jaar heb ik 9 huizen verbouwd
– 15 woningen compleet ingedeeld
– Meerdere adviezen gegeven voor keukens, badkamers, tot kantoorinrichting. Verbouw en/of interieur advies.
– Heel veel meubels om maat ontworpen en laten uitvoeren (zie pagina > SPECIALS)
– 4x de complete verbouwbegeleiding verzorgd

Hieronder een impressie van vooral mijn eigen huizen. Van andere projecten laat ik graag foto’s zien tijdens een kennismakings gesprek.

ZOLDER VERBOUWING

Onder deze foto zie je het proces van een grote verbouwing. De zolder wordt hier bij het huis betrokken. Een deel van het dak gaat er af ten, voor een ruim dakterras. Het hout wat er af kwam is binnen over de isolatie geplaatst, zodat het gevoel van een zolder is gebleven. Er zijn een terraskeuken met pantry, 2 slaapkamers, een badkamer en een apart toilet gerealiseerd.

HOTEL GEVOEL

Hier is na de verbouwing een hotelgevoel gerealiseerd. Een slaapkamer met luxe inloopdouche en een kamerhoog/kamerbrede linnenkast En een huiskamer met een bijzondere vloer, die ook op de brede vensterbanken is toegepast, zodat je heerlijk naar de boten kunt gaan zitten kijken. Bekijk hier onder het proces.

KLEIN BUDGET

Alles moest worden aangepakt. Deze woning had meer dan 20 jaar leeg gestaan. Ik maakte er 2 kleine appartementen voor een klein budget. Samen hebben we dus overal gezocht naar budget oplossingen. Veel marktplaats, zoals een 2e hands keuken en een restpartij eiken. Het resultaat is een heel gezellige B&B geworden. Hieronder meer foto’s.

CONTACT